Du er her

Regnskab

Regnskabsservice og regnskabsassistance tilbydes.

Har I ikke behov for mere end 1/4 økonomichef, 1/4 controller og 1/2 regnskabsassistent, har vi løsningen til jer. Vi tilbyder individuelt tilpasset regnskabsservice,  velegnet til mindre såvel som mellemstore selskaber.  Vi varetager opgaver fra bogføringsassistance til komplet økonomistyring,  så I frigør vigtige ressourcer og kan fokusere på jeres kernekompetencer.

Vi lægger stor vægt på at udvælge de rette folk til opgaven, og vi vægter kvaliteter som stabilitet, erfaring, og kompetencer højest. Vi har derfor medarbejdere, hvoraf flere har mere end 40 års erfaring indenfor bogholderi og regnskabsassistance.

Dansk Inkasso Service har adresse i centrum af København, og I kan med fordel vælge os til at varetage jeres opgaver, hvis i selv er beliggende i Hovedstadsområdet eller omegn. Det er dog ikke en nødvendighed, idet at kommunikation og udveksling af informationer og bilag, kan foregå via vores eget IT-system samt internettet.

En vigtig forudsætning for outsourcing af regnskabsservice og regnskabsassistance, er at der forefindes et effektivt samarbejde til gavn for begge parter. 

Vores vigtigste funktion er at skabe overskud for jer, og vi lægger stor vægt på der foregår en uformel og nyttig kommunikation mellem medarbejdere på tværs af partnerskabet. Der vil blive tilknyttet en fast konsulent til jeres virksomhed, der vil være til rådighed til månedlige møder eller efter behov.